Instagram-feed

Hoe maak je de “perfecte” Instagram-feed?

Ben jij iemand die graag voor de perfecte foto gaat, niet 1 maar 100 tegelijkertijd maakt om de juiste foto te krijgen en bekijk jij ook andere Instagram-feeds om inspiratie vandaan te halen? Sinds een paar weken doe ik dat wel! Het maken van de perfecte Instagram-feed is een dagelijkse bezigheid en niet voor iedereen weggelegd. Ik heb me er een tijdje geleden enorm in verdiept en ga je hieronder er mee over vertellen.

Gebruik 1 bewerking op je foto’s

Iets wat iedere Instagrammer doet tegenwoordig om de perfect feed te krijgen, is het bewerken van zijn foto’s. Vaak wordt aangegeven dat je gebruik moet maken van 1 filter om zo het gewenste effect van een “perfecte” Instagram-feed te krijgen. Dit is niet altijd zo. Het ligt voornamelijk aan de soort foto en in welke omgeving deze gemaakt wordt. Belangrijk is dat je wel een aantal ‘vaste’ bewerkingen doorvoert bij je foto’s om ze enigszins gelijk te houden qua bewerking. Zo hoef je niet alles het zelfde te bewerken maar alleen een aantal aspecten ervan.

Meer te weten komen over het maken van de perfecte foto? Lees dan het artikel “Hoe maak je de “perfecte” foto?”.

Maak een planning

Een planning helpt bij het plaatsten van je foto’s. Zo hoef je niet iedere keer na te denken wanneer het plaatsen van de foto het beste moment is. Door de planning maak je een volgorde aan die jou Instagram-feed helemaal top maakt. Je kunt verschillende foto’s in plannen die over de zoveel tijd op jouw feed komen te staan. Je hoeft nu niet meer te gaan schuiven met foto’s om als nog de juiste bij elkaar te krijgen. Door de planning lijkt je feed meteen een stuk creatiever en komt het evenwichtiger over

Plaats verschillende onderwerpen

Wees creatief in je feed en plaats foto’s met verschillende onderwerpen. Door je gemaakte planning kun je precies indelen welk onderwerp er het beste op kan komen na een eerder geplaatste foto. Door af te wisselen met diverse standpunten, vergezichten en close-up komt je feed divers over in content en door de verschillende punten te pakken krijg je een speels beeld. Niet alleen foto’s van stilstaande voorwerpen kun je pakken maar ook bewegende voorwerpen. Door een foto te maken van rijdende auto’s of een persoon die zwaait, laat je je feed een stuk levendiger overkomen dan alleen maar stilstaande voorwerpen.

Om jouw feed compleet te maken kun je de leukste en duurzaamste tassen shoppen op vegantas.nl! Als influencer wil je niet alleen en goede feed maar ook gebruik maken van de juiste producten, kledingstukken of accessoires. Via vegantas.nl shop je mooiste vegantassen en zorg jij voor een betere wereld.

Na het lezen van deze tips, is jouw kans zeker vergroot om een “perfecte” Instagram-feed te maken! Bekijk onze filters zodat je ze kan toepassen om de “perfecte” feed te creëren.

Geef een reactie

feedback_caps.png