Instacs-Instagram-stories

How to: Instagram stories

Instagram stories is op dit moment heel populair. Een Instagram story staat voor 24 uur op je tijdlijn. Deze manier maakt je Instagram pagina levender. Een Instagram story is dus maar tijdelijk, maar er gaat veel tijd zitten in het maken van de perfecte story. Je moet natuurlijk veel brainstormen en het maken van de content kan veel tijd en moeite kosten.

Een Instagram story kan je zo creatief mogelijk maken. Je kunt tekst toevoegen, muziek, stickers en andere leuke opties. Je kunt op dat moment iets opnemen of vastleggen, maar je kunt ook iets uploaden dat je al gemaakt hebt.

Hoe plaats je een Instagram story?

  1. Open de Instagram app
  2. Ga naar de homepage
  3. Veeg op je scherm naar rechts
  4. Je kunt nu een foto of video maken of je kunt een foto of video uit je fotoalbum kiezen.
  5. Je kunt kiezen wat je ermee wil doen, je kunt bijvoorbeeld teksten en stickers toevoegen.
  6. Als je klaar bent klik je op ‘verzenden naar’
  7. Klik op ‘je verhaal’
  8. Je Instagram story is geplaatst

Er zijn verschillende apps om je story wat meer bijzonder en origineler te maken;

StoryArt

StoryArt is heel gemakkelijk om te gebruiken. Het heeft een uitgebreide collectie aan vooraf ingestelde sjablonen die je direct kunt gebruiken om je Instagram stories te maken. Je kunt naast de sjablonen ook andere opties kiezen om je story te bewerken. Je kunt verschillende effecten toevoegen, maar ook tekst in verschillende lettertypen, filters, thema’s en andere effecten.

InShot

InShot is een van de beste apps om Instagram stores in te maken. Deze app biedt een overvloed aan functies die je kunt gebruiken om je foto’s in te bewerken. Je kunt in deze app foto’s en video’s bewerken en de app heeft alles wat je nodig hebt voor het uitstralen van een mooi verhaal.

Unfold

Unfold is ook een van de bekendste bewerkingsapps voor Instagram stories. Er zijn veel verschillende stijlen die je met de app kunt uitstralen en heeft ook veel opties om te ontwerpen. Je kunt minimalistische, maar ook elegante Instagram verhalen maken.

Canva

Canva is een popular fotobewerkingsprogramma. Je kunt deze gebruiken voor heel veel verschillende effecten om je Instagram stories perfect te maken. Canva kun je gebruiken op je laptop, aldus als browser, en in een app. Canva heeft ontzettend veel sjablonen waar je je foto’s gelijk in kunt toevoegen. Ook heeft de app eigen afbeeldingen die je zo kunt gebruiken voor een achtergrond.

Geef een reactie

feedback_caps.png