Instagram tips voor pro

Instagram tips voor Pro’s

De handigste tips en tricks verzamelen voor Instagram zoals meer likes of betere fotofilters. We laten je een aantal tips zien en zullen je meenemen in wat voorbeelden hiervan. Zodat je hierna zelf aan de slag kunt gaan voor je eigen Instagrampagina.

Gebruik fotofilters

Wie gebruikt er tegenwoordig nou nog geen fotofilters? Anno 2019 zijn ze niet meer weg te denken. De filters die je over je foto heen doen om je foto er ‘beter’ uit te laten zien. Dit kan op verschillende manieren. Instagram biedt zelf ook bewerkingstools aan om je foto te bewerken. Hierbij is het wel zo dat je zelf moet uitzoeken welke instelling het beste bij jouw foto past. Niet altijd even handig als je geen zin hebt of het helemaal uit te zoeken of weinig tijd hebt. Gelukkig hebben we wel een app en wat programma’s die je hierbij kunnen helpen. Zoals de app VSCO: Foto en Video Editor, deze app heeft al standaard filters die je zo op je foto kunt toevoegen. Ideaal dus!

Voor de professionals onder ons hebben we ook nog Lightroom die dient als hét bewerkingsprogramma voor je foto’s. Lightroom is voor de meeste wel een ingewikkeld programma waar het wat langer duurt voordat je weet hoe het te werk gaat. Daar hebben wij een oplossing voor! Met de presets voor Instacs zorg je dat je alsnog snel een leuke filter kunt toevoegen aan je foto. Je hoeft hierbij niet het gehele programma te kennen maar voegt gewoon een al gemaakte filter toe. Super handig! Bekijk hier onze presets.

Krijg meer volgers

Voor sommige mensen is het een sport om meer volgers te krijgen, zodat ze zich ‘influencer’ kunnen noemen. Hoe zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk meer volgers krijgt op jouw Instagrampagina.

Gebruik veel en juiste hashtags.

Door het gebruik van een hashtag zorg je voor een groter bereik. Je geeft hiermee ook aan waar je op gevolgd wilt worden en specificeer je je doelgroep enorm.

Reageer en like foto’s van andere accounts

Probeer een band op te bouwen met andere account, door te reageren onder foto’s van anderen. Zo creëer je wederzijdse ‘respect’ en zal die genen jou hoogst waarschijnlijk ook terug gaan volgen.

Plaatst regelmatig foto’s op Instagram

Zorg dat je volgers regelmatig iets nieuws zien op jouw Instagrampagina. Blijf niet ander en hou ze op de hoogte door leuke foto’s of video’s te plaatsen.

Met deze tips en tricks ga jij het helemaal maken en zorg je ervoor nog professioneler te worden. Succes!

Geef een reactie

feedback_caps.png