Instacs-mobiele-printers

Mobiele fotoprinters

Mensen gebruiken hun telefoon over het algemeen het meest om foto’s te maken. We kennen het allemaal, leuk die foto’s maar uiteindelijk doen we er niets meer mee. Hoe leuk is het, als je deze toffe foto’s heel makkelijk zelf kunt printen? Je hoeft de foto’s niet naar je computer of laptop te exporteren, want je kunt ze vanaf je mobiele telefoon naar de printer sturen. Maar welke mobiele printers zijn er nu allemaal? Hieronder vind je daar een overzicht van;

HP Sprocket

De HP Sprocket is een compacte printer en print rechtstreeks vanaf je mobiele telefoon. Deze printer werkt op batterij en je hebt dus geen voedingskabel nodig. De printer werkt met een app, namelijk de HP Sprocket app. Je kunt met één klik je foto’s afdrukken. De foto’s kun je ook afdrukken op zelfklevend papier, waardoor je ze gelijk ergens makkelijk kunt ophangen of in een fotoboek kan plakken. Jouw herinneringen worden direct tastbaar gemaakt. Ook kun je foto’s printen vanuit apps, zoals Snapchat, Instagram en Facebook. Ook werkt deze compacte printer zonder inkt en je kunt hem daardoor makkelijk meenemen onderweg. 

instacs-hpsprocket

FUJI Instax Share

Met de FUJI Instax Share kun je makkelijk foto’s printen op polaroid papier, oftewel je kunt makkelijk Instax Square instant film afdrukken. Je kunt op je mobiele telefoon verbinding maken met de printer door middel van een wifi connectie. Deze printer werkt op een oplaadbare batterij en print de foto’s in 13 seconden. De printer werkt ook met een app, die je gewoon kunt downloaden met iOS en Android. 

instacs-fujiinstaxshare

Polaroid Zip

De Polaroid Zip is een van de compactste printers en is dus super makkelijk om mee te nemen. De printer werkt met Zink papier. Ook deze printer werkt met een app en daarvoor is een combinatie mogelijk met een verbinding op basis van Bluetooth. De printer kan opgeladen worden met een USB kabel. Met de app kun je je foto’s nog op een leuke manier bewerken. Je kunt in de app ook verschillende stickers en lettertypes toevoegen.

instacs-polaroidzip

Kodak Mini 2

De Kodak Mini 2 printer werkt met All-in-One Mini cartridges. Deze cartridges bevatten tien vellen fotopapier, 3 kleurenfolies en een beschermfolie. Deze printer werkt ook met een app en in deze app kun je ook je foto’s bewerken met leuke filters en stickers. De printer is erg klein en compact. Via een wifi verbinding wordt de mobiele telefoon met de printer in connectie gebracht.

instacs-kodakmini2

Geef een reactie

feedback_caps.png