Ondernemer op instagram

Ondernemen met je Instagrampagina

Tegenwoordig kun je veel ondernemen met je eigen privé Instagrampagina. Als je een beetje wat volgers hebt kom je al snel in aanraking met bedrijven die een samenwerking willen doen met jou, om zo hun doelgroep te kunnen bereiken en het product te kunnen verkopen. Hoe leuk is het om hier een beetje mee in te spelen? We gaan je een aantal tips geven om ervoor te zorgen dat jij met je Instagrampagina wat dingen kunt gaan ondernemen om onder de aandacht te komen bij je volgers en bedrijven.

Taggen

Je ziet het wel vaker, foto’s op Instagram helemaal vol getagd met personen, merken of producten. Dit is wel onze eerste tip die we je geven! Tagggn, taggen, taggen! Je wilt jezelf promoten om onder de aandacht te komen, dit is het makkelijkste te doen via het taggen van merken of bedrijven die op jouw foto’s staan. Hiermee bedoelen we dat je je omgeving tagd, kleding of voorwerpen. Bedrijven worden meer geïnteresseerd in je als zij ook daadwerkelijk iets toevoegen aan jou foto. Verkoop jij zelf wat leuke spullen of kleding, dan kan je ook deze laten taggen en verwijzen naar je website. Super handig!

Producten taggen Instagram

Het geven van tips

Volgers van jouw pagina zien jou als een voorbeeld voor hen, Je kunt hierop inspelen door jou eigen kennis te delen. Dit kan zijn over een voorwerp op de foto, de omgeving of iets waar jij mee bezig bent op de foto. Het delen van je kennis zal snel gewaardeerd worden. Vaak is het ook zo dat je volgers hun vrienden gaan taggen onder jou foto’s. Zo creëer je een groter bereik voor jezelf en zal je interessanter gevonden worden door niet alleen je volgers maar ook door bedrijven. Jij weet waarover je het hebt.

Eigen stijl

Niks is zo belangrijk dan een eigen stijl te hebben. Het is makkelijk om bij een ander te kijken hoe die het doet maar oh zo leuk om er zelf eentje te creëren. Bedankt zelf je locatie, welke voorwerpen erop moeten, wat voor pose je moet aannemen en in elke setting de foto gemaakt moet worden. Veel dingen om over na te denken, maar wel essentieel van belang zijn om te doen. Dit alles maakt je niet alleen je eigen stijl. Door het bewerken van je foto’s kan je een bepaalde kleur gebruik over je foto’s heen doen die je Instagram-feed helemaal eigen maken! Om het je nog makkelijker te maken hebben we een aantal presets voor je klaar zijn. Deze kun je hier vinden om zo je eigen draai aan je foto te geven.

Eigen stijl - Instagramfeed

Nu je een aantal leuke tips heb gehad zijn wij er zeker van dat jij kunt beginnen met het ondernemen van je Instagrampagina om meer volgers of samenwerkingen te krijgen. Net zo als Obers@Home is social media waaronder Instagram een groot communicatiemiddel voor hun werknemers. De diverse social media platforms zijn te vinden op de website van Obers@home.nl. Good Luck!

Geef een reactie

feedback_caps.png